وزش باد نسبتا شدید درمنطقه سیستان

کارشناس پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: روز جمعه در شمال استان در ساعات اولیه روز وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

 

به گزارش خبرسیستان به نقل از فارس ، رضا آزاد منش اظهار کرد: براساس نقشه‌های همدیدی وآینده نگری تا روز جمعه در شمال استان در ساعات اولیه روز  وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

وی افزود: امروز و فردا در نواحی مرکزی و جنوبی وزش باد از سمت جنوب خواهیم داشت که در برخی نقاط وزش باد سبب خیزش گردوخاک خواهد شد.

کارشناس پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در جنوب استان در بعدازظهر افزایش ابر و دریای عمان نسبتا آرام پیش‌بینی می شود.

وی گفت: وزش باد (30تا50 کیلومتر برساعت)  از سمت جنوب غرب در نواحی غربی استان نواحی محدود به زاهدان، نصرت آباد و خاش تا دلگان و بزمان طی امروز و فردا اواسط وقت تا بعدازظهرپیش بینی می‌شود.

آزادمنش بیان کرد: این وزش باد در سواحل و برخی نقاط نیکشهر، سرباز، قصرقند، فنوج و جنوب سراوان، سیب وسوران ومهرستان نیز باشدت کمتر انتظار می رود.

درباره‌ی مدیر

همچنین ببینید

اولتیماتوم فرماندار هامون به روسای ادارات این شهرستان جهت پیگیری جدی مصوبات سفر وزیر کشور به هامون

جلسه شورای اداری شهرستان به ریاست  مهندس علیرضا کیخا فرماندار هامون و حضور ائمه جمعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.